ירון וילנסקי : גם הם הגיעו לארץ היום, 232 עולים הגיעו היום לישראל מצפון אמריקה, ביניהם גם אישה בת 95 שעלתה ארצה. בשדה התעופה המתינו לה נציגי אירגון נפש בנפש והסוכנות היהודית. כתבתנו טליה סלנט היתה שם.
טליה סלנט : ההתרגשות בנמל התעופה בן גוריון הבוקר היתה גדולה מאוד. בטיסה אחת נחתו בארץ 232 עולים חדשים, ביניהם 69 ילדים, 27 צעירים לפני גיוס ואפילו ארבעה כלבים. העולה הצעיר ביותר הוא בן 5 חודשים והותיקה ביותר היא זלדה ווינר שהחליטה בגיל 95 להתאחד עם המשפחה בארץ.
טליה סלנט : אני כל כך שמחה שאני כאן, אומרת זלדה, סוף סוף אני יכולה להירגע ולהיות מוקפת במשפחה שלי. אני פשוט לומדת ליהנות מישראל. השרה לקליטת עלייה סופה לנדוור בירכה את העולים בקבלת הפנים החגיגית שנערכה לכבודם.
השרה סופה לנדוור : אני מאמינה שלתמיד יזכרו את הבוקר הזה. יהיה קשה אבל אם תמיד תחייכו, המדינה תחייך בחזרה.
טליה סלנט : באירגון נפש בנפש מתכננים לקיים עוד לפחות שתי טיסות כאלו, כאשר המטרה היא להעלות העונה כשלושת אלפים אנשים ממדינות צפון אמריקה. ואילו בסוכנות היהודית מקווים כי השנה יחול גידול של כ-15% לעומת השנה שעברה במס'' האנשים המגיעים להשתקע בישראל.